Grondvogels en voedertafel


Roodborstjes, merels en mussen zijn typische grondvogels. Zij zoeken hun voer op de grond. Deze categorie vogels kunt u uitstekend bijvoeren dmv een voedertafel. 

Let er wel op dat als u een hond, kat of ander huisdier heeft deze niet bij het voer kan komen. Wist u dat rozijnen of sultana,s schadelijk zijn voor de nieren van uw hond of kat? 

Een ware delicatesse om de roodborstjes te verwennen is een mix van gedroogd fruit, gedroogde meelwormen, havermouth, pinda's en gehakte zonnebloemkernen. Een voedertafel biedt de vogels een rustig plekje om te eten. U daarentegen kan veel plezier beleven aan het vogelleven rondom de vogel voedertafel.  Laat nu de vogels maar komen!

Het is aan te raden om een voedertafel in de buurt van de struiken te zetten. Mocht er gevaar dreigen kunnen de volges zich in de struiken beschermen. De volgende vogels, o.a. roodborstjes, heggenmussen, vinkjes, de winterkoning, groenlingen, mezen, de keep en merels, doet u een groot plezier een voedertafel neer te zetten. Deze vogels zoeken hun eten dicht bij de grond.

 
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Alas Rescue Team

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Dieren