Karakter maine coon


Wanneer je een kat wilt kopen zijn er verschillende factoren waar je over na moet denken. Wil je een kitten of een wat oudere kat, welke kleur, wil ik een raskat en hoeveel wil ik er voor betalen? Een vraag die misschien minder snel in je opkomt, is welk karakter moet de kat hebben. Wanneer je een kat in huis neemt willen mensen vaak graag een kat die aanhankelijk, vriendelijk en rustig is. Dit kan per ras en soort kat verschillen. Wanneer je zeker wilt zijn van een lieve aanhankelijke kat, is een maine coon zeker aan te raden.

Maine coon informatie is belangrijk om op te zoeken om erachter te komen om dit ras bij je past. Het karakter van een Maine coon is erg lief. Maine coons staan erom bekend een ras te zijn dat erg lief en aanhankelijk is. Ze vinden het niet erg om opgepakt of geaaid te worden. Daarnaast zijn ze ook kindvriendelijk. Kinderen kunnen ze aaien en er mee spelen, zonder dat u er bang voor hoeft te zijn dat de kat uit zal halen. Maine coons vinden het namelijk erg prettig om opgepakt en geaaid te worden. Een kermerk van het karakter van Maine coons is ook dat ze soms een beetje verlegen kunnen zijn, maar ze blijven wel tot op hogere leeftijd erg speels. Ze worden al gek als je met een touwtje over de grond heen beweegt. Dit vinden maine coonsMaine  erg leuk om te doen.

Maine coons houden ook van aandacht en mensen om hun heen. Ze komen graag bij je liggen en een aai over de bol halen. Wanneer u andere dieren heeft, zoals een hond is dit geen probleem. Het ras maine coon staat er ook om bekend goed met andere dieren om te kunnen gaan. Naast dat ze lief zijn, hebben ze een erg open karakter, wat het een goede familiekat maakt. Wanneer er vreemde mensen in huis zijn, zijn deze katten totaal niet schuw. Maine coons vinden het dan ook niet erg om door gasten opgepakt of geaaid te worden. Ze vinden deze aandacht vaak alleen maar fijn. Kortom de ideale kat om in huis te nemen. Ze zijn lief, aanhankelijk en ook goed met kinderen, wat wil je nog meer?
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Alas Rescue Team

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Dieren